BURSA MUDANYA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU MESAJI

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU MESAJI

     Değerli  yönetici ve öğretmen arkadaşlarım, sevgili  öğrenciler kıymetli velilerimiz ve eğitime destek veren tüm paydaşlarımız!

17 Haziran 2016 yani bugün 2015-2016 eğitim öğretim yılının sona erdiği ve yaz tatilinin başlayacağı gündür . Yoğun bir tempo ile geçen bu eğitim öğretim yılını, plan ve programladığımız şekilde akademik ,sosyal, kültürel ve sportif alanda başarılı sonuçlar elde ederek tamamladık. Bu başarıyı yakalamamızda yoğun emek harcayan başta okul ve kurum müdürlerimize,geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı şekillendiren değerli öğretmenlerimize, bize her türlü desteği veren tüm eğitim gönüllülerine teşekkür ediyorum.

 

Sevgili Öğrenciler!

Uzun ve yorucu bir maratondan çıktınız. Artık dinlenmek, stres atmak, sevdiğiniz aktiviteleri yapmak en doğal hakkınız. Yaz tatilinin tadını çıkarınız . Sosyal, sportif, kültürel aktiviteler yapınız ve en önemlisi bol bol kitap okumak için zaman ayırınız.Böylece 2016-2017 eğitim öğreti yılına dinlenmiş. kendinizi bir adım daha geliştirmiş olarak başlayacağınız kanaatindeyim.

            Değerli  Velilerimiz!

Çocuklarınız yoğun ve yorucu bir eğitim öğretim yılını tamamladılar. Karne başarıları ne olursa olsun onları yalnızca bu başarılarına bakarak değerlendirmeyiniz.Sizlerinde bildiği gibi her çocuk farklı ilgi ve yeteneklerle donatılmış, özel  varlıklardır. Tatil süresince onlara sosyal ,kültürel , sportif  faaliyetler yapacakları ve eğlenecekleri  ortam yaratarak morallerini yüksek tutunuz. Ve onlardan şefkatinizi esirgemeyiniz .Unutmayınız ki başarı ve başarısızlık tüm eğitim paydaşlarının ve sizlerin payının olduğu bir sonuçtur. Çocuklarımıza bu gerçeği unutmadan elimizi uzatalım , onlara yüreğimizi açalım.

            Bu dilek ve temennilerle tüm öğretmen ve öğrencilerimize, aileleri ve sevdikleri  ile iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum.

                                                                                                                  Osman ŞEKER

                                                                                                            İlçe Milli Eğitim Müdürü 

                                                                    

Çağrışan Mah. Eda Sokak No3 Şehit Cüneyt Bursa Kız İmam Hatip Lisesi Giriş Katı - 0 224 544 6580 0 224 544 9510

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.