BURSA MUDANYA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU MESAJI

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman ŞEKER´in 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Mesajı  
2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU MESAJI

Bir eğitim  öğretim yılının daha sonuna gelmenin kıvanç, mutluluk ve hüznünü yaşıyoruz. Kıvançlıyız, çünkü başarılı bir ders yılı geçirdik. Gerek akademik gerekse sportif anlamda birçok başarı elde ettik. Mutluyuz, çünkü sizler gibi paydaşlarımız var. Birlikte çalışıp bu ülkenin geleceğine hizmet ediyoruz. Geleceğin sorumluluğunu taşıdığımızın bilincindeyiz.  Hüzünlüyüz, çünkü bazı arkadaşlarımızla tatil sürecince ayrı kalacağız  bazı arkadaşlarımızla artık yollarımız ayrılıyor. Yıllarca eğitim öğretim camiamıza hizmet eden emekli olacak arkadaşlarımıza ve  mezun edip yeni umutlar için yelken açan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim.

Kıymetli velilerimiz çocuklarımızın başarılarında sizin katkılarınız azımsanamaz. Bu eğitim öğretim yılında da bizlere sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ederim.

Sevgili öğrenciler bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Almış olduğunuz karnelerinizle kendi empatinizi yapıp bu tatil sürecinde bol bol  dinlenip kitap okumanızı sportif faaliyetlerde bulunup kötü alışkanlıklarda uzak durmanızı  ve iyi bir tatil süreci geçirmenizi diler,  yaz tatili sürecinde devam eden 8. sınıflar için liseye geçiş tercih sürecinde ve  liseyi bitiren öğrencilerimize LYS sınavlarında ve akademik tercih sürecinde başarılar dilerim.

Çok değerli öğretmen arkadaşlarım ve değerli eğitim çalışanları; Başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmemizdeki katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve sizleri kutluyorum.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı sonu itibari ile başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmemizde katkı sağlayan paydaşlarımıza teşekkür eder, gelecek yıllarda daha başarılı çalışmalara beraber  imza atmak dileğiyle

                                                                   

 

                                                                                                               Osman ŞEKER

                                                                                                          İlçe Milli Eğitim Müdürü

Çağrışan Mah. Eda Sokak No3 Şehit Cüneyt Bursa Kız İmam Hatip Lisesi Giriş Katı - 0 224 544 6580 0 224 544 9510

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.