BURSA MUDANYA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 eTwinning Kalite Etiketleri ve eTwinning Okulu Bayrakları Sahipleriyle Buluştu.

2020 eTwinning Kalite Etiketleri ve eTwinning Okulu Bayrakları Sahipleriyle Buluştu.

 

                İlçemizdeki 17 öğretmenimiz 21 ulusal ve 8 Avrupa etiketiyle ödüllendirilirken 8 okulumuz daha  eTwinning okulu olmaya hak kazanmıştır. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat TOPAL, Şube müdürlerimiz Adem KESKİN ve Mehmet Ali DURSUN, eTwinning İl Koordinatörümüz Feride Başak BAŞAR  'ın katılımlarıyla 22.09.2021 Çarşamba günü Halitpaşa Ortaokulu konferans salonunda ödüller sahiplerini buldu.

                Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat TOPAL ulusal ve uluslar arası platformlardaki başarılarımızın artarak devam etmesi temennisinde bulunarak eTwinning projelerinin arttırılması, yaygınlaştırılması ve özendirilmesi için yapılan çalışmaların sürdürülmesi konusunda tavsiyelerde bulundu.

                   Gönüllülük esasıyla oluşturulan projeleri  ile başarılı ve etkili sonuçlara ulaşan öğretmenlerimiz Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmektedir. Bu öğretmenlerimizin çalıştığı okullar da e-twinning okulu olma hakkı kazanmaktadır.

Çağrışan Mah. Eda Sokak No3 Şehit Cüneyt Bursa Kız İmam Hatip Lisesi Giriş Katı - 0 224 544 6580 0 224 544 9510

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.